BouwerBouwerBouwer

Bouwer

VastGoed

Bouwer

VastGoed Advies

Bouwer

VastGoed Advies & Mediation

Profiel

Ik ben Mariëtte Bouwer een zeer ervaren vastgoedprofessional met ruim 20 jaar werkervaring. Na mijn rechtenstudie in Rotterdam heb ik verschillende vastgoedfuncties bekleed. Ik ben werkzaam geweest in zowel het commerciële vastgoedmanagement bij diverse vastgoedorganisaties als in de (semi)publieke sector waaronder woningcorporaties.
Bij de grotere vastgoedmanagement organisaties ben ik als accountmanager verantwoordelijk geweest voor het commercieel dagelijks beheer van kantorenportefeuilles en winkels van institutionele beleggers.

Als projectmanager maatschappelijk vastgoed ben ik daarna werkzaam geweest op het snijvlak van de projectontwikkeling en de vastgoedexploitatie. In de nieuwbouw en transformatiecyclus werd ik als adviseur betrokken vanaf schetsontwerp tot eindoplevering van vastgoedprojecten. In dit proces was mijn kennis van vastgoedexploitatie en beheer van toegevoegde waarde om de juiste kwaliteit van het vastgoedproduct op te leveren.

Ik vind het een uitdaging om partijen met ogenschijnlijk tegengestelde belangen bij elkaar te brengen.
Door mijn specialistische kennis van vastgoedexploitatie ben ik goed in staat om de vastgoed wensen van eigenaars en huurders te vertalen en vervolgens contractueel en juridisch vast te leggen. Ik weet vertrouwen te winnen waardoor ik verbindingen kan laten ontstaan.
In (contract)onderhandelingen kan ik op een diplomatieke manier gemeenschappelijke en tegengestelde belangen boven tafel krijgen en een goed eindresultaat bereiken. Hierdoor is ook mijn interesse voor het vak mediation ontstaan. Ik ben een MfN-geregistreerd mediator en ben secretaris van het bestuur van de Vereniging Bouwmediators NL (zie http://www.bouwmediators.nl/).

Als zelfstandig vastgoed professional (ZVP-er) ben ik gespecialiseerd in vastgoedexploitatie en beheer, huur en verhuur, transformatie en conceptontwikkeling.

Als MfN register mediator ben ik gespecialiseerd in mediation en bemiddeling in bouw en vastgoed, overheidsmediation, mediation in strafzaken en conflictmanagement en systeemdesign.

Mariëtte Bouwer